top of page
ring-blush_Tekengebied 1 kopie 16.png

DIENSTEN

Bij de verhuur van uw woonruimte dienen behoorlijk wat zaken geregeld te worden. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Als co-host kan Enjoy Life u hierbij volledig ontzorgen. Uw gasten krijgen een warm welkom en gaan tevreden weer naar huis. Daarbij kunnen we u helpen om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren, om de boekingen te stimuleren. Zo haalt u alles uit uw verhuur!

WIJ BIEDEN DE VOLGENDE DIENSTEN

branding_Tekengebied 1 kopie 16.png

HOSTING

Nadat wij uw wensen tijdens een gesprek in kaart hebben gebracht starten wij met het aanmaken van een account bij Airbnb of booking.com. Zodra het account is vrijgegeven voor verhuur en er geboekt kan worden zal Enjoy Life het contact met uw (potentiële) gasten onderhouden. Vaak hebben zij bijvoorbeeld nog vragen over de omgeving of over de woonruimte. Alle gasten worden vooraf gescreend op recensie, reisdoel en samenstelling. 

 

CHECK IN

Bij de check- in verwelkomen wij de gasten en overhandigen wij de sleutels.

 

Heeft u vragen of interesse in deze dienst?

LINH20210525Suzanne347.jpg
Hosting
LINH20210525Suzanne275.jpg
branding_Tekengebied 1 kopie 16.png

FOTOSHOOT

Duidelijke foto's bij uw Airbnb advertentie verhogen de kans op boekingen aanzienlijk. Mooie, heldere foto's met oog voor detail spreken gasten aan. Vindt u dit lastig te realiseren of heeft u er de tijd niet voor? Dan kunnen wij een professionele fotoshoot voor u verzorgen. Wij zorgen er hiermee voor dat uw woning eruit springt tussen de anderen en sneller geboekt zal worden. Door jarenlange ervaring weten wij waar gasten op letten tijdens het boekingsproces.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Fotoshoot
branding_Tekengebied 1 kopie 16.png

INTERIEURSTYLING

Wilt u uw ruimte verhuren, maar kan het interieur wel een upgrade gebruiken? Wij hebben hier een goede kijk op en helpen u hier graag mee! 

Een mooi ingerichte woning bevordert de verhuur, dus dit is de investering vaak waard. Wij gaan graag met u in gesprek over de wensen, mogelijkheden en het budget. Op basis daarvan doen wij een voorstel en maken we van uw ruimte een prachtige plek om te overnachten. 

Heeft u vragen of interesse in deze dienst?

fa5765df-6397-4d0a-8db5-2269b12123bd.jpg.webp
Interieurstyling
LINH20210525Suzanne149.jpg
branding_Tekengebied 1 kopie 16.png

ADVIES

Wilt u voor het eerst gaan verhuren, en heeft u allerlei vragen? Of denkt u dat er verbetering mogelijk is bij uw huidige verhuur activiteiten?

 

Met onze jarenlange ervaring in de verhuur zijn wij op de hoogte van alle do's en dont's en geven wij u met plezier advies. Verhuren is een manier om inkomen en vrijheid voor u zelf te creëren, maar het is wel belangrijk dat u het goed aanpakt om hier het optimale resultaat uit te halen. Een adviesgesprek zal u helpen alles een stuk helderder te krijgen, en een concrete actielijst op te stellen. 

Interesse?

Advies
bottom of page